Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20
$17

EasyRibbon Software

49.95 (Excl BTW)
Aantal
Add to cart

Beschrijving

EasyRibbon Software is gemaakt om met behulp van een TTR of Laser printer rouwlinten of sjerpen te bedrukken. Dit veelzijdige EasyRibbon Software programma heeft de mogelijkheid tot het kiezen van een bijna ongelimiteerde hoeveelheid lettertypes, plaatjes, druk variaties en combinaties hiervan.Met dit programma ontstaat de mogelijkheid om met behulp van bijvoorbeeld een Citizen CL-S621 labelprinter een rouwlint te drukken van o.a. polyester met een kleur afhankelijk van de gebruikte folie (goud, zilver, zwart etc.)

Let op deze software is na aanschaf 30 dagen te downloaden via de link die u in uw mail ontvangt

EasyRibbon Software is een gespecialiseerde software. Ontworpen om het proces van het maken en printen van rouwlinten te vereenvoudigen. Dit met behulp van een thermische transfer (TTR) printer. De software biedt gebruikers de mogelijkheid om gepersonaliseerde ontwerpen op linten aan te brengen.

Belangrijke Kenmerken van EasyRibbon:

1. Gebruiksvriendelijke Interface:
– De software is ontworpen met een eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface. Gebruikers kunnen snel en gemakkelijk hun ontwerpen maken en aanpassen.

2. Ontwerptools:
– EasyRibbon biedt diverse ontwerpmogelijkheden. Onder andere  het invoegen van tekst, kiezen van lettertypen en -groottes.  Ook het selecteren van de uitlijning en positie van de tekst op het lint. Dit maakt het mogelijk om rouwlinten precies naar wens te ontwerpen.

3. Sjablonen:
– De software bevat vooraf ontworpen sjablonen voor rouwlinten. Dit het versnelt proces. Gebruikers kunnen deze sjablonen eenvoudig aanpassen om ze persoonlijker te maken.

4. Ondersteuning voor TTR Printers:
– De software is specifiek afgestemd op het gebruik met thermische transfer printers. Kan echter ook gebruikt worden met LED printers.

5. Voorbeeldweergave:
– Voordat het lint wordt afgedrukt kunnen gebruikers een voorbeeldweergave bekijken.  Dit helpt fouten te voorkomen en garandeert een perfect eindresultaat.

6. Meertalige Ondersteuning:
– EasyRibbon biedt ondersteuning voor meerdere talen. Hierdoor is het geschikt voor gebruik in verschillende landen en door mensen met diverse taalachtergronden.

Toepassing in de Praktijk:
EasyRibbon wordt voornamelijk gebruikt door bedrijven en dienstverleners die rouwartikelen aanbieden, zoals begrafenisondernemers en bloemisten. De software maakt het mogelijk om snel en efficiënt gepersonaliseerde rouwlinten te produceren.

Buy Now
Product 1 Title

Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Quantity
$20
$17